وبسایت آبان درس مرجع تخصصی شما برای ورود حرفهای به دنیای پرهیاهوی کافیشاپها، کاملترین و بهروزترین مجموعه نمونه سوالات باریستایی و متصدی کافیشاپ را گردآوری کرده است.
نمونه سوالات ما از پرتکرارترین و اصلیترین مباحث آزمونهای ادوار گذشته استخراج شدهاند و تمام سرفصلهای تخصصی شامل تهیه انواع قهوه اسپرسو-بیس، لاته آرت، دانش دانه قهوه، نوشیدنیهای سرد و کوکتلها، و اصول سرویسدهی و بهداشت کافیشاپ را پوشش میدهند.
با مطالعه این مجموعه سوالات، شما نه تنها برای قبولی تضمینی در آزمون باریستایی آماده میشوید، بلکه دانش یک باریستای حرفهای و متصدی کارآزموده را نیز کسب خواهید کرد.

نمونه سوالات باریستایی - متصدی کافی شاپ
آزمونهای باریستایی و متصدی کافیشاپ فنی و حرفهای نیازمند تسلط بر جزئیات فنی تهیه قهوه و همچنین اصول مدیریت سرویس در فضای کافیشاپ هستند. مجموعه سوالات آبان درس با شبیهسازی دقیق سوالات تئوری، به شما این اطمینان را میدهد که با ساختار و سطح دانش مورد انتظار آزمون کاملاً آشنا خواهید شد.
سوالات باریستایی - متصدی کافی شاپ با پاسخنامه
محتوای نمونه سوالات ما برای آزمون متصدی کافیشاپ و باریستا، تمامی مهارتهای لازم برای کار در یک محیط حرفهای را در بر میگیرد. مهمترین حوزههای دانشی که در این مجموعه پوشش داده شدهاند عبارتند از:
- آشنایی کامل با دانه قهوه (انواع نژاد، فرآوری و رست)
- اصول کار با دستگاه اسپرسوساز (تمپینگ، دوزینگ، عصارهگیری)
- تهیه انواع نوشیدنیهای گرم کلاسیک (کاپوچینو، لاته، ماکیاتو)
- تکنیکهای لاته آرت و فومگیری شیر
- رسپیهای تخصصی نوشیدنیهای سرد و شیکها
- استانداردهای بهداشت مواد غذایی و سرویسدهی به مشتریان (مهمانداری کافیشاپ)
با تسلط بر این سرفصلها، شما به عنوان یک متصدی کافیشاپ حرفهای مورد توجه بازار کار قرار خواهید گرفت.
سوالات باریستا فنی و حرفه ای
فرآیند تهیه و دانلود نمونه سوالات باریستایی و متصدی کافیشاپ در وبسایت ابان درس به صورت کاملاً سریع و آنلاین طراحی شده است. بلافاصله پس از تکمیل فرآیند، میتوانید فایلهای مورد نیاز را با فرمت استاندارد PDF در دسترس داشته باشید و مطالعه خود را بدون اتلاف وقت آغاز کنید.
این فایلها به راحتی در گوشی موبایل، تبلت و کامپیوتر قابل استفاده و پرینت هستند.
ما متعهد به ارائه بهترین محتوا برای موفقیت شما هستیم و با انتخاب آبان درس، شما بهترین میانبر را برای قبولی و حرفهای شدن در دنیای قهوه و کافیشاپداری برداشتهاید.
۱۵ مورد نمونه سؤال رایگان رشته باریستا -متصدی کافیشاپ
۱. اسپرسو از چه نسبتی بین آب و قهوه آسیابشده تهیه میشود؟
الف) آب زیاد و قهوه کم
ب) آب و قهوه به نسبت مساوی
ج) آب کم و قهوه زیاد
د) فقط آب جوش و کف شیر
پاسخ صحیح: ج
۲. فشار استاندارد دستگاه اسپرسوساز در زمان عصارهگیری چند بار است؟
الف) ٣
ب) ٦
ج) ٩
د) ١٢
پاسخ صحیح: ج
۳. بهترین دمای آب برای عصارهگیری قهوه اسپرسو چند درجه سانتیگراد است؟
الف) ۶۰
ب) ۷۰
ج) ۸۸ تا ۹۲
د) ۱۰۰
پاسخ صحیح: ج
۴. فوم شیر در لاته چه ویژگی دارد؟
الف) خشک و حجیم
ب) مرطوب و نرم با بافت ابریشمی
ج) بدون کف
د) داغ و جوشیده
پاسخ صحیح: ب
۵. در تهیه کاپوچینو، نسبت شیر به فوم شیر معمولاً چگونه است؟
الف) شیر بیشتر از فوم
ب) فوم بیشتر از شیر
ج) مساوی
د) بدون فوم
پاسخ صحیح: ب
۶. اصطلاح “Crema” در اسپرسو به چه معناست؟
الف) کف غلیظ و طلاییرنگ روی اسپرسو
ب) شیر بخار دادهشده
ج) فوم کاپوچینو
د) عصاره چای
پاسخ صحیح: الف
۷. قهوه عربیکا نسبت به روبوستا چه ویژگی دارد؟
الف) تلخی بیشتر و کافئین بالاتر
ب) اسیدیته بیشتر و عطر قویتر
ج) رنگ تیرهتر
د) زمان عصارهگیری کمتر
پاسخ صحیح: ب
۸. در فومگیری شیر با بخار، نازل بخار باید در چه موقعیتی قرار گیرد؟
الف) در وسط پارچ
ب) در سطح شیر و کمی مورب
ج) در ته پارچ
د) خارج از شیر
پاسخ صحیح: ب
۹. در نوشیدنی “موکا” از چه موادی استفاده میشود؟
الف) اسپرسو و شیر
ب) اسپرسو، شکلات و شیر
ج) اسپرسو و خامه
د) قهوه و بستنی
پاسخ صحیح: ب
۱۰. در تهیه قهوه دمی (Pour Over)، اندازه آسیاب قهوه باید چگونه باشد؟
الف) خیلی ریز مثل اسپرسو
ب) متوسط
ج) درشت
د) پودری
پاسخ صحیح: ب
۱۱. در قهوه ترک، چه چیزی باعث کف روی فنجان میشود؟
الف) حرارت مستقیم و همزدن مداوم
ب) همزدن زیاد بعد از جوش
ج) افزودن شکر زیاد
د) جوشیدن بیش از حد
پاسخ صحیح: الف
۱۲. بهترین نوع شیر برای فومگیری حرفهای کدام است؟
الف) شیر پرچرب سرد
ب) شیر بدون چربی
ج) شیر داغ
د) شیر ولرم
پاسخ صحیح: الف
۱۳. در سرو قهوه اسپرسو، دمای مناسب فنجان باید چگونه باشد؟
الف) سرد
ب) کمی گرمشده
ج) داغ
د) یخزده
پاسخ صحیح: ب
۱۴. هدف از تمپ کردن (Tamping) پودر قهوه چیست؟
الف) ایجاد طعم شیرینتر
ب) یکنواخت شدن فشار آب در قهوه
ج) خنک کردن پودر قهوه
د) افزایش حجم فوم
پاسخ صحیح: ب
۱۵. بعد از هر شات اسپرسو، پورتافیلتر باید چگونه تمیز شود؟
الف) فقط با دستمال خشک
ب) با آب سرد
ج) با بخار
د) تخلیه و شستوشوی سریع با آب گرم
پاسخ صحیح: د
برای دریافت نمونه سوالات باریستایی - متصدی کافی شاپ پس از برآورد مبلغ پرداختی از طریق لینک موجود میتوانید بلافاصله به مجموعهی نمونه سوالات مربوطه در قالب Pdf دسترسی داشته باشید.