info@abandars.ir پیامک 09960096511

دانلود نمونه سوالات باریستایی - متصدی کافی شاپ با پاسخنامه 1404

دانلود نمونه سوالات باریستایی - متصدی کافی شاپ با پاسخنامه 1404

به روز شده در تاریخ مهر 1404


وبسایت آبان درس مرجع تخصصی شما برای ورود حرفه‌ای به دنیای پرهیاهوی کافی‌شاپ‌ها، کامل‌ترین و به‌روزترین مجموعه نمونه سوالات باریستایی و متصدی کافی‌شاپ را گردآوری کرده است. 

نمونه سوالات ما از پرتکرارترین و اصلی‌ترین مباحث آزمون‌های ادوار گذشته استخراج شده‌اند و تمام سرفصل‌های تخصصی شامل تهیه انواع قهوه اسپرسو-بیس، لاته آرت، دانش دانه قهوه، نوشیدنی‌های سرد و کوکتل‌ها، و اصول سرویس‌دهی و بهداشت کافی‌شاپ را پوشش می‌دهند.

با مطالعه این مجموعه سوالات، شما نه تنها برای قبولی تضمینی در آزمون باریستایی آماده می‌شوید، بلکه دانش یک باریستای حرفه‌ای و متصدی کارآزموده را نیز کسب خواهید کرد.

نمونه سوالات باریستایی - متصدی کافی شاپ

آزمون‌های باریستایی و متصدی کافی‌شاپ فنی و حرفه‌ای نیازمند تسلط بر جزئیات فنی تهیه قهوه و همچنین اصول مدیریت سرویس در فضای کافی‌شاپ هستند. مجموعه سوالات آبان درس با شبیه‌سازی دقیق سوالات تئوری، به شما این اطمینان را می‌دهد که با ساختار و سطح دانش مورد انتظار آزمون کاملاً آشنا خواهید شد.

 

سوالات باریستایی - متصدی کافی شاپ با پاسخنامه 

محتوای نمونه سوالات ما برای آزمون متصدی کافی‌شاپ و باریستا، تمامی مهارت‌های لازم برای کار در یک محیط حرفه‌ای را در بر می‌گیرد. مهم‌ترین حوزه‌های دانشی که در این مجموعه پوشش داده شده‌اند عبارتند از:

  • آشنایی کامل با دانه قهوه (انواع نژاد، فرآوری و رست)
  • اصول کار با دستگاه اسپرسوساز (تمپینگ، دوزینگ، عصاره‌گیری)
  • تهیه انواع نوشیدنی‌های گرم کلاسیک (کاپوچینو، لاته، ماکیاتو)
  • تکنیک‌های لاته آرت و فوم‌گیری شیر
  • رسپی‌های تخصصی نوشیدنی‌های سرد و شیک‌ها
  •  استانداردهای بهداشت مواد غذایی و سرویس‌دهی به مشتریان (مهمانداری کافی‌شاپ)

 با تسلط بر این سرفصل‌ها، شما به عنوان یک متصدی کافی‌شاپ حرفه‌ای مورد توجه بازار کار قرار خواهید گرفت.

 

سوالات باریستا فنی و حرفه ای

 فرآیند تهیه و دانلود نمونه سوالات باریستایی و متصدی کافی‌شاپ در وبسایت ابان درس به صورت کاملاً سریع و آنلاین طراحی شده است. بلافاصله پس از تکمیل فرآیند، می‌توانید فایل‌های مورد نیاز را با فرمت استاندارد PDF در دسترس داشته باشید و مطالعه خود را بدون اتلاف وقت آغاز کنید.

این فایل‌ها به راحتی در گوشی موبایل، تبلت و کامپیوتر قابل استفاده و پرینت هستند.

ما متعهد به ارائه بهترین محتوا برای موفقیت شما هستیم و با انتخاب آبان درس، شما بهترین میانبر را برای قبولی و حرفه‌ای شدن در دنیای قهوه و کافی‌شاپ‌داری برداشته‌اید.

 

۱۵ مورد نمونه سؤال رایگان رشته باریستا -متصدی کافی‌شاپ

۱. اسپرسو از چه نسبتی بین آب و قهوه آسیاب‌شده تهیه می‌شود؟
الف) آب زیاد و قهوه کم
ب) آب و قهوه به نسبت مساوی
ج) آب کم و قهوه زیاد
د) فقط آب جوش و کف شیر
پاسخ صحیح: ج

۲. فشار استاندارد دستگاه اسپرسوساز در زمان عصاره‌گیری چند بار است؟
الف) ٣
ب) ٦
ج) ٩
د) ١٢
پاسخ صحیح: ج

۳. بهترین دمای آب برای عصاره‌گیری قهوه اسپرسو چند درجه سانتی‌گراد است؟
الف) ۶۰
ب) ۷۰
ج) ۸۸ تا ۹۲
د) ۱۰۰
پاسخ صحیح: ج

۴. فوم شیر در لاته چه ویژگی دارد؟
الف) خشک و حجیم
ب) مرطوب و نرم با بافت ابریشمی
ج) بدون کف
د) داغ و جوشیده
پاسخ صحیح: ب

۵. در تهیه کاپوچینو، نسبت شیر به فوم شیر معمولاً چگونه است؟
الف) شیر بیشتر از فوم
ب) فوم بیشتر از شیر
ج) مساوی
د) بدون فوم
پاسخ صحیح: ب

۶. اصطلاح “Crema” در اسپرسو به چه معناست؟
الف) کف غلیظ و طلایی‌رنگ روی اسپرسو
ب) شیر بخار داده‌شده
ج) فوم کاپوچینو
د) عصاره چای
پاسخ صحیح: الف

۷. قهوه عربیکا نسبت به روبوستا چه ویژگی دارد؟
الف) تلخی بیشتر و کافئین بالاتر
ب) اسیدیته بیشتر و عطر قوی‌تر
ج) رنگ تیره‌تر
د) زمان عصاره‌گیری کمتر
پاسخ صحیح: ب

۸. در فوم‌گیری شیر با بخار، نازل بخار باید در چه موقعیتی قرار گیرد؟
الف) در وسط پارچ
ب) در سطح شیر و کمی مورب
ج) در ته پارچ
د) خارج از شیر
پاسخ صحیح: ب

۹. در نوشیدنی “موکا” از چه موادی استفاده می‌شود؟
الف) اسپرسو و شیر
ب) اسپرسو، شکلات و شیر
ج) اسپرسو و خامه
د) قهوه و بستنی
پاسخ صحیح: ب

۱۰. در تهیه قهوه دمی (Pour Over)، اندازه آسیاب قهوه باید چگونه باشد؟
الف) خیلی ریز مثل اسپرسو
ب) متوسط
ج) درشت
د) پودری
پاسخ صحیح: ب

۱۱. در قهوه ترک، چه چیزی باعث کف روی فنجان می‌شود؟
الف) حرارت مستقیم و هم‌زدن مداوم
ب) هم‌زدن زیاد بعد از جوش
ج) افزودن شکر زیاد
د) جوشیدن بیش از حد
پاسخ صحیح: الف

۱۲. بهترین نوع شیر برای فوم‌گیری حرفه‌ای کدام است؟
الف) شیر پرچرب سرد
ب) شیر بدون چربی
ج) شیر داغ
د) شیر ولرم
پاسخ صحیح: الف

۱۳. در سرو قهوه اسپرسو، دمای مناسب فنجان باید چگونه باشد؟
الف) سرد
ب) کمی گرم‌شده
ج) داغ
د) یخ‌زده
پاسخ صحیح: ب

۱۴. هدف از تمپ کردن (Tamping) پودر قهوه چیست؟
الف) ایجاد طعم شیرین‌تر
ب) یکنواخت شدن فشار آب در قهوه
ج) خنک کردن پودر قهوه
د) افزایش حجم فوم
پاسخ صحیح: ب

 

۱۵. بعد از هر شات اسپرسو، پورتافیلتر باید چگونه تمیز شود؟
الف) فقط با دستمال خشک
ب) با آب سرد
ج) با بخار
د) تخلیه و شست‌وشوی سریع با آب گرم
پاسخ صحیح: د

 

برای دریافت نمونه سوالات باریستایی - متصدی کافی شاپ پس از برآورد مبلغ پرداختی از طریق لینک موجود می‌توانید بلافاصله به مجموعه‌ی نمونه سوالات مربوطه در قالب Pdf دسترسی داشته باشید.

 


تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا امروز سه شنبه شش آبان


120 هزار تومان 75 هزار تومان




قابل پرداخت با تمامی کارت های عضو شتاب دارای نماد الکترونیک


پس از پرداخت موفق، فایل دانلود نمونه سوالات باریستایی - متصدی کافی شاپ با پاسخنامه 1404 بلافاصله و به صورت خودکار در اختیار شما قرار خواهد گرفت

در صورت بروز هرگونه مشکل در هر مرحله‌ای از خرید یا نداشتن رمز دوم (پویا)، میتوانید با پشتیبانی آنلاین و یا شماره 09960096511 (واتس‌آپ) در تماس باشید.



اطلاعات فایل
  • آخرین به روزرسانی: مهر 1404
  • قابل ویرایش
  • دانلود آنی
  • فرمت PDF و WORD

ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر