info@abandars.ir پیامک 09960096511

دانلود نمونه سوالات تهیه انواع کنتاکی و سوخاری با پاسخنامه 1404

دانلود نمونه سوالات تهیه انواع کنتاکی و سوخاری با پاسخنامه 1404

به روز شده در تاریخ مهر 1404


وبسایت آبان درس مرجع تخصصی شما برای کسب موفقیت در آزمون‌های فنی و حرفه‌ای، کامل‌ترین و تخصصی‌ترین مجموعه نمونه سوالات تهیه انواع کنتاکی و سوخاری را برای آشپزان، کارآموزان فست فود و علاقه‌مندان به این صنعت فراهم کرده است.

نمونه سوالات ما از پرتکرارترین و اصلی‌ترین سرفصل‌های آزمون‌های ادوار گذشته استخراج شده‌اند.

 نمونه سوالات تهیه انواع کنتاکی و سوخاری 

مجموعه سوالات آبان درس با شبیه‌سازی دقیق شرایط آزمون و تمرکز بر جزئیات فنی و نکات حساس پخت، به شما کمک می‌کند تا با ساختار سوالات و نکات پنهان آن‌ها آشنا شوید.

بسته‌های ما شامل سوالات چهارگزینه‌ای تخصصی به همراه پاسخنامه است. با تمرین مستمر روی این نمونه سوالات، می‌توانید نقاط ضعف خود را کشف و رفع کنید و برای قبولی تضمینی در آزمون، با دانش کامل قدم بردارید.

 

 نمونه سوالات فست فود و سوخاری

محتوای نمونه سوالات ما برای آزمون کنتاکی و سوخاری، به صورت جامع تمام سرفصل‌های کلیدی مورد نیاز یک آشپز فست فود حرفه‌ای را پوشش می‌دهد. از جمله مهم‌ترین بخش‌هایی که در این مجموعه به آن‌ها پرداخته شده است عبارتند از:

  • شناخت مواد اولیه و ادویه‌های مخصوص کنتاکی و سوخاری
  • تکنیک‌های صحیح بردینگ (یک‌مرحله‌ای و دومرحله‌ای) برای انواع سوخاری
  • کنترل و تنظیم دمای روغن و زمان پخت برای مغز پخت شدن مرغ
  • تهیه انواع سوخاری‌های ترند (مانند پاپ کورن چیکن، فیله استریپس و هات وینگ)
  • تکنیک‌های نگهداری و انجماد مواد پروتئینی
  •  استانداردهای ایمنی در محیط آشپزخانه و پخت با روغن زیاد

تمرکز این سوالات بر دانش عمیق و کاربردی است که برای ارائه محصولاتی با کیفیت تجاری و استاندارد نیاز دارید. 

 

 سوالات تهیه انواع کنتاکی و سوخاری با پاسخنامه

فرآیند تهیه و دانلود نمونه سوالات تهیه انواع کنتاکی و سوخاری به صورت آنلاین و فوری طراحی شده است. بلافاصله پس از تکمیل فرآیند، می‌توانید فایل‌های مورد نیاز را با فرمت استاندارد PDF دریافت کرده و مطالعه را آغاز کنید.

این فایل‌ها به راحتی در موبایل، تبلت و کامپیوتر قابل استفاده و پرینت هستند.

ما به شما اطمینان می‌دهیم که با انتخاب آبان درس، شما بهترین منبع ممکن را برای موفقیت در آزمون تخصصی کنتاکی و ارتقاء سطح مهارتی خود در حوزه آشپزی فست فود انتخاب کرده‌اید.

 

۱۵نمونه سوال رایگان تهیه انواع کنتاکی و سوخاری

۱. هدف از مرینیت کردن مرغ قبل از سوخاری کردن چیست؟
الف) تغییر رنگ مرغ
ب) افزایش حجم
ج) ایجاد طعم و تردی بیشتر
د) جلوگیری از سوختن روغن
پاسخ صحیح: ج

۲. در تهیه مرغ کنتاکی، ترکیب کلاسیک مرینیت شامل کدام مواد است؟
الف) سرکه، شکر و زعفران
ب) شیر، تخم‌مرغ، ادویه و سس تند
ج) روغن و نمک
د) ماست، زردچوبه و آبلیمو
پاسخ صحیح: ب

۳. دمای استاندارد روغن برای سرخ کردن مرغ سوخاری چند درجه سانتی‌گراد است؟
الف) ۱۴۰
ب) ۱۶۰
ج) ۱۷۵ تا ۱۸۰
د) ۲۰۰
پاسخ صحیح: ج

۴. در روش دو مرحله‌ای سوخاری، مرحله دوم مربوط به چیست؟
الف) بخار دادن مرغ
ب) پخت در فر
ج) سرخ کردن نهایی برای تردی
د) اضافه کردن ادویه
پاسخ صحیح: ج

۵. آرد مخصوص سوخاری باید دارای چه ویژگی باشد؟
الف) دانه‌درشت و دارای ادویه
ب) نرم و بدون طعم
ج) بدون رنگ
د) حاوی نشاسته زیاد
پاسخ صحیح: الف

۶. علت اصلی جدا شدن پوشش سوخاری از مرغ در هنگام سرخ کردن چیست؟
الف) داغ بودن بیش از حد روغن
ب) سرد بودن مرغ یا خیسی زیاد آن
ج) کم بودن ادویه در آرد
د) استفاده از روغن تازه
پاسخ صحیح: ب

۷. در فرایند تهیه مرغ کنتاکی، اصطلاح “Double Dipping” به چه معناست؟
الف) دوبار سرخ کردن مرغ
ب) دوبار خواباندن مرغ در مایع مرینیت
ج) دوبار آغشته کردن به آرد و مایع خمیر
د) دوبار افزودن ادویه
پاسخ صحیح: ج

۸. چرا بعد از سرخ کردن مرغ سوخاری باید آن را روی توری یا دستمال قرار داد؟
الف) برای سرد شدن سریع‌تر
ب) برای خروج روغن اضافی
ج) برای جلوگیری از خشک شدن
د) برای جذب ادویه بیشتر
پاسخ صحیح: ب

۹. بهترین نوع روغن برای سرخ کردن مرغ سوخاری چیست؟
الف) کره
ب) روغن زیتون
ج) روغن مایع مخصوص سرخ‌کردنی
د) مارگارین
پاسخ صحیح: ج

۱۰. در تهیه مرغ کنتاکی، چرا نباید درب ظرف روغن بسته باشد؟
الف) باعث ترکیدن روغن می‌شود
ب) از تبخیر بخار جلوگیری می‌کند و مرغ خمیر می‌شود
ج) باعث تغییر رنگ می‌شود
د) مرغ زودتر خشک می‌شود
پاسخ صحیح: ب

۱۱. بهترین زمان مرینیت کردن مرغ برای رسیدن به طعم مطلوب چقدر است؟
الف) ۱۵ دقیقه
ب) ۱ ساعت
ج) ۴ تا ۶ ساعت
د) ۱۲ ساعت
پاسخ صحیح: ج

۱۲. در سوخاری کردن فیله مرغ، برای حفظ نرمی بافت داخل باید چه کرد؟
الف) استفاده از حرارت ملایم و زمان کوتاه
ب) پخت کامل قبل از سرخ کردن
ج) سرخ کردن با در بسته
د) افزودن آب به روغن
پاسخ صحیح: الف

۱۳. تفاوت “هات کنتاکی” با “اورجینال کنتاکی” در چیست؟
الف) ضخامت آرد
ب) میزان تندی و ادویه
ج) نحوه‌ی برش مرغ
د) زمان پخت
پاسخ صحیح: ب

۱۴. هدف از استفاده از پودر سیر، پاپریکا و فلفل سیاه در سوخاری چیست؟
الف) رنگ‌دهی و طعم‌دهی به آرد سوخاری
ب) بالا بردن حجم آرد
ج) کاهش بوی مرغ
د) افزایش تردی
پاسخ صحیح: الف

 

۱۵. بعد از پخت مرغ کنتاکی، برای حفظ تردی آن چه باید کرد؟
الف) قرار دادن در ظرف دربسته
ب) نگهداری روی توری در فر گرم
ج) پوشاندن با فویل
د) ریختن روغن داغ روی مرغ
پاسخ صحیح: ب

 

برای دریافت نمونه سوالات تهیه انواع کنتاکی و سوخاری پس از برآورد مبلغ پرداختی از طریق لینک موجود می‌توانید بلافاصله به مجموعه‌ی نمونه سوالات مربوطه در قالب Pdf دسترسی داشته باشید.


تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا امروز سه شنبه شش آبان


120 هزار تومان 75 هزار تومان




قابل پرداخت با تمامی کارت های عضو شتاب دارای نماد الکترونیک


پس از پرداخت موفق، فایل دانلود نمونه سوالات تهیه انواع کنتاکی و سوخاری با پاسخنامه 1404 بلافاصله و به صورت خودکار در اختیار شما قرار خواهد گرفت

در صورت بروز هرگونه مشکل در هر مرحله‌ای از خرید یا نداشتن رمز دوم (پویا)، میتوانید با پشتیبانی آنلاین و یا شماره 09960096511 (واتس‌آپ) در تماس باشید.



اطلاعات فایل
  • آخرین به روزرسانی: مهر 1404
  • قابل ویرایش
  • دانلود آنی
  • فرمت PDF و WORD

ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر